Vanhojenvideot 2023

Esittelyssä…

Ikimuistoiset vanhojen tanssit kuin uudelleen koettuna.

Perinteikkäät vanhojen tanssit ovat etenkin vanhemmille omat nuoruusmuistot esiin tuova tapahtuma, minkä vuoksi niiden herättämiä tunteita ja muistoja kelpaa jakaa vielä pitkään.

Filmaattinen Media tuottaa yhteistyössä Herttoniemen yhteiskoulun kanssa tämän vuoden vanhoille upean, merkityksellisen ja mieleenpainuvan vanhojenfilmin, jossa jokainen tanssijoista pääsee päärooliin.

Huomioithan, että videon myynti päättyy sunnuntaina 4.6.2023, eli kyseisen päivän jälkeen videota ei voi tilata itselleen. Katselulinkki ja latausversiot ovat saatavilla 9.6. asti – muistathan ladata kopion itsellesi talteen!

Katso trailer tästä!

Tapahtumasta

Herttoniemen yhteiskoulu järjesti vuoden 2023 vanhojen tanssit torstaina 9.2.2023. Ohjelma tanssittiin kahdessa 32 parin ryhmässä.

Kuvasimme tanssit kahdeksan kameran monikamerajärjestelmällä yhteistyössä huippuluokan tapahtumatuottajan kanssa, mikä takasi upean kuvan ohelle myös vaikuttavan ääniraidan, joka on saatavilla myös immersiivisenä surround-, eli monikanavaäänenä. Tämän lähemmäksi upeaa tunnelmaa ei pääse olematta paikalla.

Näin saat videon itsellesi

Myymme kopioita videosta verkkokauppamme välityksellä, milloin kuka tahansa tanssijoista, perheistä tai tuttavista saa tallenteen halutessaan itselleen.

Toimimme kokonaan digiajassa, joten meiltä ei tarvitse tilata heikkolaatuisia levyjä pitkillä toimitusajoilla – saat kaksi linkkiä. Toisesta pääset katsomaan tallenteen, toisesta lataamaan videon itsellesi. Huomioithan kuitenkin, että jokaisen talouden tulee ostaa oma tallenne, eikä linkkejä saa jakaa tekijänoikeuslain nojalla.

Mikäli tuotannosta jäi jotakin kysyttävää, vastaamme mielellämme yhteydenottoihin. Yhteystietomme löytyvät täältä.